Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 4 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

KOREAŃSKI FERMENT z Inessa Kim

Koreanka mieszkająca w Polsce od ponad 20 lat. Pasjonatka gotowania i zdrowego stylu życia. Była uczestniczką drugiej edycji show kulinarnego TOP CHEF. Często gości w programie „Pytanie na Śniadanie”, tworzy podcast „Pikantnie – Inessa Kim prosto z kuchni”. Od kilku lat prowadzi firmę szkoleniowo-doradczą. W studiach kulinarnych w całej Polsce uczy gotować po koreańsku (i nie tylko), prowadzi także profesjonalne szkolenia dla kucharzy i szefów kuchni. W 2019 roku wydała swoją pierwszą książkę „Koreański ferment. O kimchi, życiu i gotowaniu”, a w grudniu 2021 roku - drugą książkę „KIMCHI KETO. Historia mojej przemiany” książki będą do nabycia w trakcie warsztatów, oczywiście z autografem Inessy.
Podczas warsztatów uczestniczki zdobędą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną dotyczącą kimchi ( i nie tylko), odbędzie się wspólnie gotowanie potraw, które na koniec skosztujecie przygotowane kimchi gotowe do kiszenia zabierzecie do domu.
 
Zachęcamy do zapisów, ilość miejsc ograniczona.
Koszt 4 h warsztatów to 150 zł.
Zapisy pod numerem telefonu 71 312 81 18
Plakat GOK: Koreański Ferment
Wersja XML